Millora de l'accés a Bonaterra des de la C-51

» OBRA PÚBLICA

L'accés d'entrada i sortida de la urbanització Bonaterra, a la C-51 es farà amb un carril central d'espera per evitar la perillositat que hi ha en aquest indret.

 

Les obres, que van a càrrec del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, dins el projecte de remodelació de la C-51 entre Valls i Albinyana, consisteixen en la col·locació d'un carril d'espera al mig de la carretera tant per entrar a Bonaterra venint de la direcció de Valls com en la sortida des de la urbanització en direcció cap al Vendrell.

 

Per l'alcalde d'Albinyana, Quim Nin "aquesta actuació ha de permetre una major seguretat en aquest punt. Fa uns anys es va fer una solució similar a la Papiola que ha donat molt bon resultat. A Bonaterra avui hi viuen prop d'un miler de persones de forma permanent pel que aquesta millora de la incorporació a la carretera era del tot necessària".

 

Aquest nou accés a Bonaterra es fa ara, donat que la construcció d'una variant per darrera de la muntanya de la Papiola està suspesa donada la situació econòmica actual.

 

Per Quim Nin, “Descartada la variant, hem buscat amb els tècnics de la Direcció General de Carreteres, una alternativa que tregui perill i garanteixi la seguretat del trànsit pels veïns en aquest indret”.

 

El termini d'acabament dels treballs de millora d'aquest accés està fixat pel proper mes de desembre.