50 carros i 53 cavalls de sella als Tres Tombs a Les Peces

Les Peces va acollir el passat diumenge una nova edició de la festa dels Tres Tombs. Aquest any era La catorzena edició d’aquesta celebració en aquest nucli de població del municipi d’Albinyana.

La festa organitzada per l’Associació dels Tres Tombs, va acollir cinquanta  carros de pagès i carruatges de passeig i cinquanta-tres cavalls de sella  que van passejar pels carrers de les Peces. Anaven encapçalats per l’abanderat, el carro amb el Sant Antoni i el carro dels tortells. Una demostració de la consolidació d’aquesta festa dins el calendari dels Tres Tombs de Catalunya.

El recorregut pel cas antic del nucli va arribar fins a l’església del Sagrat Cor on  mossèn Josep Maria Serra , va fer la benedicció dels animals..

Els participants a la festa eren de diferents poblacions veïnes com la Bisbal, Llorenç, Banyeres, Santa Oliva, El Vendrell, Calafell, Sant Llorenç d’Hortons, Vilanova i la Geltrú o Ivars d’Urgell. Entre els cavalls de sella va destacar la gran participació del Centre Hípic de Bonastre.

La festa organitzada per  l’Associació dels Tres Tombs local, té el suport de l’ajuntament d’Albinyana i la Diputació de Tarragona, l'Agrupació Recreativa les Peces, la Cooperativa Agrícola local  i establiments comercials del municipi.