Albinyana compromés amb el reciclatge

Els alumnes de 6è de l’Escola Joan Perucho han participat en el Repte Baix Penedès, un programa escolar que vol millorar els hàbits de reciclatge a la comarca. La proposta sorgida de l’empresa ECOBP, formada pel Consell Comarcal del Baix Penedès i deu ajuntaments de la comarca, entre els quals hi ha Albinyana, consistia a demanar als escolars que fessin propostes per millorar el reciclatge.

.
Els alumnes van fer entrevistes a les seves famílies per constatar els hàbits i la importància del reciclatge. Actualment a la comarca només es recicla correctament un 21% dels residus que van als contenidors de recollida selectiva.

.
Els alumnes albinyanencs van rebre a la mateixa escola la visita de l’alcalde, Quim Nin, i de la regidora d’ensenyament, Rosa Ribas. Allà els mateixos nois i noies van explicar a les autoritats la proposta que van fer d’enganxar gomets als productes per tal de què es sàpiga a quin contenidor va cada producte. L’alcalde els va lliurar un diploma de participació en el programa i un petit contenidor.